top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMia Claes

Dopamine Dressing!Het voorjaar en de zomer van 2022 waren al zonovergoten en in full colour, en nu wordt ook de aankomende herfst heel wat kleurrijker dan gewoonlijk. In deze toch wel onzekere tijden willen we vooral kleren dragen waar we blij van worden, waarvan onze dopamine levels de hoogte in schieten en waar we instant happy van worden!Met de volgende tips zorg je voor een behoorlijke fun factor in je outfit:


- Begin bij je jas! Donsjassen, (nep)bontjassen, mantels, puffers, teddy’s, je hebt ze allemaal in felle kleurtjes. Ga voor een kleur die je echt prachtig vindt.


- Hou bij de volgende aankopen altijd rekening met de kleur van die jas. Blijf binnen een bepaal kleurenpalet bv. rood, blauw en alles daartussen (fuchsia, bordeaux, paars,..). Op die manier past alles bij alles.


- Combineer knalkleuren met elkaar maar let op dat het geen kermis wordt- Vergeet je neutrals (zwart, beige, bruin) van vorige jaren niet te combineren met je nieuwe kleurrijke items. Succes gegarandeerd!


- Een mannenpak in een felle kleur met schoenen, bloes en tas in dezelfde kleur is ultra chique


- Speel met texturen van stoffen in eenzelfde kleur, vb. breigoed met satijn en leer


- Kleur mag zeker ook in je schoenen of laarzen en accesoires


- Hou het dit seizoen bij effen stoffen. Motieven zijn wat lastiger en die wordt je ook veel sneller beuVeel succes met je zoektocht, en als het toch niet zo goed zou lukken allemaal dan is The SuperStyler er voor bijstand met raad en daad!
85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page