top of page

SERVICES

Bedenk eens hoeveel geld je ooit al hebt uitgegeven aan je uiterlijk? Kappers, schoonheidsbehandelingen, make-up, fitnessabonnementen, nagelstyling, boeken van dieetgoeroes, face- of andere lifts en uiteraard je kleding? 

En bedenk nu eens hoeveel van die kleren in je kleerkast je ook daadwerkelijk draagt? Past alles nog goed? Hoeveel miskopen hangen er tussen? Maar weet je waarom het miskopen zijn? Bovendien veranderen stijlen en trends razendsnel en is het echt niet zo makkelijk om bij te blijven. Hoe begin je aan die perfecte garderobe zonder een fortuin uit te geven?

Je vraagt professionele hulp aan TheSuperStyler!

We starten altijd met een uitgebreide vragenlijst zodat ik je wat beter leer kennen. Daarna is het tijd voor de eerste stap:

GarderobeScan

TITLE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

TITLE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

TITLE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

GarderobeScan (M/V)

2 uur | € 250  Extra uur : € 50

8796298_Garderobecheck.jpg

Tijdens een GarderobeScan keren we je kleerkast binnenste buiten. De kledingstukken worden gesorteerd op goed, fout en misschien.

De goede stukken zijn stukken waar jij je supergoed in voelt, die je mooi staan en die je veel draagt. Het maakt niet uit of ze oud of pas gekocht zijn, modieus of niet. Bij foute stukken hoort alles wat je eigenlijk nooit draagt maar om een of andere reden toch in je kast hangt. Misschien heeft het een emotionele waarde? Of je kocht ooit een designerstuk voor veel geld, je draagt het nooit maar dat wil je (nog) niet toegeven aan jezelf...  Het zijn de befaamde 'miskopen'. Wat overblijft gaat op de misschien stapel en we onderzoeken wat we kunnen doen om het stuk alsnog op de goed stapel te krijgen

Als alles netjes gesorteerd is gaan we proberen om nieuwe en verrassende combinaties maken. Ik geef je stijltips en toon je hoe je jezelf altijd van je beste kant kan laten zien. Zo leer je het maximale uit je eigen kast halen. Eventueel  maak ik foto’s van de nieuwe combinaties zodat je alles goed kan onthouden.

Ondertussen maak ik een lijstje van de ‘missing links’. Deze lijst is een makkelijke hulp als je volgende keer gaat shoppen, al dan niet samen met mij tijdens een Personal Shopping...

Ligt je kast vol met kleding die te groot, te klein, te oud, kapot of versleten is, maar durf je niets weg te doen? Ik help je beslissen in de Garderobe CleanUp

Personal Shopping (M/V)

2 uur | € 250 Extra uur : € 50

AH7A0577_edited.jpg

Als we al een GarderobeScan hebben gedaan weet ik natuurlijk perfect wat je wil. We gaan nu op zoek naar de missing links in je kast in de sfeer die jij zelf hebt aangegeven in de vragenlijst, rekening houdend met je budget en je noden.

 

Als je een Personal Shopping only hebt geboekt dan kan het zijn dat ik je eerst even opbel om wat duidelijkheid te krijgen over de vragenlijst. Het is belangrijk dat ik een goed beeld heb van jou en je verwachtingen en dat we elkaar even leren kennen voor we aan het echte werk beginnen. Misschien wil je wat stukken meenemen waar je op wil bouwen, dat bespreken we dan ook.

Ik heb van tevoren een shoppingparcours uitgestippeld. Op deze manier verloopt het shoppen erg efficiënt en doelgericht en halen we het meeste uit de tijd die we hebben. Tijdens het passen geef ik je stylingtips en wijs ik je op dingen waar je in de toekomst op moet letten als je shopt. Ik zal je misschien ook een paar dingen laten aantrekken om te kijken of een bepaalde snit of kleur jou wel of niet staat.

All-in (M/V)

2 uur + 2 uur | € 40Extra uur : €50

garderobeplanning.jpeg

 

Vaak is een combinatie van de GarderobeScan en PersonalShopping wenselijk om tot een optimaal resultaat te komen. Dit is de ideale formule om mee te beginnen als je nog nooit met een Personal Stylist hebt gewerkt!

Voor een frisse en opgeruimde start kan je dit ook nog combineren met een Garderobe CleanUp.

Garderobe CleanUp

1uur | €100 (Enkel in combinatie met GarderobeScan of All-In)

8+Tips+For+Spring+Cleaning+Your+Closet.jpeg

Met een Garderobe CleanUp komt je kleerkast weer tot leven! Zeg vaarwel tegen de rommel en chaos en hallo tegen een overzichtelijke en opgeruimde kast. Alles begint met een goede organisatie en indeling van je kast! Heb je voornamelijk kleding die te groot, te klein, te oud, kapot of versleten is, maar durf je niets weg te doen? Sommige stukken kunnen met de juiste retouches aangepast worden zodat ze wel mooi zitten. Anders worden ze onherroepelijk afgedankt

Of misschien heb je gewoon moeite om je garderobe op een degelijke en overzichtelijke manier te organiseren? Je zult versteld staan van hoe makkelijk het is om elke ochtend de juiste outfit uit te zoeken en hoe fijn het is om je kast opgeruimd te houden.

 

Ervaar de magie van een opgeruimde kleerkast!

Friends Shopping Hasselt (max.3pers)

2 uur | € 250  Extra uur : € 50

paris-fashion-week-spring-summer-2019-st

 

 

Bij een Friends Shopping neem ik je mee op pad door Hasselt samen met 2 vrienden of vriendinnen. Ik ken alle verborgen pareltjes in de stad die je zonder mij waarschijnlijk nooit zou ontdekken. Jullie krijgen bovendien waardevolle individuele stijltips zodat shoppen een stuk makkelijker wordt in de toekomst!

Is de groep groter dan 3 personen? Geen probleem! Ik roep de hulp in van een collega en we komen regelmatig weer samen om onze ervaringen uit te wisselen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer mogelijkheden op maat.

Workshops (max.5pers)

2 uur | € 250 

VA-school-blog-samenwerken.png

 

"Figuurtypes en hun Camouflagetechnieken"

Leer eerst je figuurtype bepalen. Daarna kijken we hoe je je sterke kanten in de verf zet en de minder goede punten camoufleert door optische illusies en andere trucs.

 

 

"Mijn Duurzame Garderobe"

In deze Workshop leer je alles over duurzame kleding en wat je allemaal kan doen om je garderobe planeet-vriendelijk te maken. Je leert de basisprincipes van een Capsule Garderobe en hoe je met minder toch meer kan combineren.

Maximum 5 personen. 

KadoBon

 

1490622686_originele_ideeën_geld_cadeau_

Ben je op zoek naar een origineel en stijlvol cadeau? Iedereen is blij met een KadoBon van The SuperStyler! Uiteraard kan je 'm ook op je verlanglijstje zetten voor jezelf ...

Hoe werkt het? Je hebt alle vrijheid! Je kan een service kiezen, of je kan een bedrag op de bon laten zetten dat de ontvanger vrij mag besteden bij The SuperStyler.

Personal Shopping
All In
Friends Shopping
Workshop
KadoBon
Garderobe CleanUp
bottom of page