top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMia Claes

Lockdown actie: PERSOONLIJK, ONAFHANKELIJK en GRATIS stijladvies via What's App!


We moeten helaas nog even op onze tanden bijten en de opgelegde maatregelen zeker volgen, maar er is nu toch een sprankeltje licht aan het einde van de tunnel. Hopelijk kunnen we rond half mei weer eens naar de stad...


Jij hebt de voorbije weken waarschijnlijk je de kleerkast opgeruimd, je winterkleren weggeborgen en vervangen door wat luchtigere lente -en zomerexemplaren. Misschien heb je zelfs al wat spullen online gekocht? Een bloesje hier, een jurkje daar of misschien wel die prachtige, veel te dure sandalen als troost. Het blijft moeilijk combineren als je iets op afstand koopt en daarom kom ik je helpen. Je mag me echt alles vragen over wat en hoe je iets kan combineren. Helemaal gratis. Ja, je leest het goed: kosteloos!


Hoe werkt het? Jij stuurt me een What's App bericht op 0496829601 en dan spreken we een tijdstip af om te video-chatten. Op die manier kan je me het kledingstuk tonen waar je het moeilijk mee hebt én je kan me tegelijk door je kleerkast gidsen Ik ga uit van een half uur per persoon, maar niets houdt je tegen om meerdere sessies te boeken als dat nodig zou zijn. Ik ga sowieso door tot 3 mei, maar waarschijnlijk nog een paar weken langer!


Ik doe dit omdat ik mijn job mis, de kleren, de winkels maar vooral jou, mijn klant! We hebben allemaal nood aan wat afleiding tussen al die ellende in de wereld...


Alsof dit alles nog niet genoeg is krijg je na deze volledig gratis virtuele Styling Sessie 20% korting op een Personal Shopping in Hasselt tot 1 augustus. Het enige wat je daarvoor moet doen is dit bericht delen op Facebook of Instagram.


Tot snel!

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page