top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMia Claes

Wat doet een Personal Stylist nu precies, en voor wie?


Waarschijnlijk denkt u dat GarderobePlanning of Personal Shopping enkel is weggelegd voor superrijken, maar niets is minder waar! Ook ‘gewone’ mensen huren mij in, met fantastische resultaten tot gevolg. De meeste mensen hebben een beperkt kledingbudget en daar houd ik altijd rekening mee in de zoektocht naar jouw perfecte garderobe. Het kleinste budget waar ik ooit mee heb gewerkt was €100, het grootste €2500. Alles kan, ook voor jou!


We beginnen standaard met een pittige vragenlijst. De bedoeling is dat ik een zo juist mogelijk beeld krijg van mijn klant en zijn of haar wensen en verwachtingen. Ik vraag naar je levenssituatie, job, leeftijd, lengte, gewicht, je maten, je kleurvoorkeuren, enz …


Daarna wordt er een afspraak gemaakt om naar je bestaande kleerkast te komen kijken. Tijdens een GarderobePlanning gaan we nieuwe combinaties proberen te maken met de kleren in je kast. Tegelijk maak ik ook een lijstje met de missende stuks zodat je je weeskleren ook kan dragen. (Weeskleren zijn kleren die geen vriendjes hebben in je kast, oftewel niets om mee te combineren.)

Uiteraard krijg je ook tips over welke snit en stoffen je best kan dragen voor jouw figuurtype en je leert een aantal camouflagetechnieken zodat je dat dikke-buik of brede-heupen-complex voor altijd kan dumpen.


Nadat ik alles over je weet én de inhoud van je kast ken, ga ik solo op pad. Dit is de pré-shopping. Ik ga dan op zoek naar de juiste stuks voor jou, binnen je aangegeven budget en stijl.


Tenslotte gaan we samen op pad. Door de voorbereiding verloopt het winkelen heel efficiënt en wordt onze tijd samen optimaal benut. Een van de grootste voordelen van een Personal Shopper is dat ik niet gebonden ben aan een merk of winkel. Een verkoopster in een winkel zal je altijd vertellen dat iets je prachtig staat, want anders is haar baas niet blij…Ik geef eerlijk advies, ik dring je niets op en ik laat je zeker niets kopen waar je je niet 100% fijn in voelt.


Happy and stress free shopping met The SuperStyler, daar gaan we voor!


Tot binnenkort, Mia


P.S. Tip: is je budget echt te klein, vraag dan een KadoBon bij je volgende verjaardag, kerst of andere gelegenheid.

94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page